Lista.

Jag gör:
Kollar på klipp från The CrossFit Games.

Jag ska:
Snart åka och få ordning på mina naglar. "Ska de bli fina inför skolstarten?" undrar ni. Nej, men boxningsuppehållet upphör nästa vecka, så jag behöver korta ned dem. 

Jag kan:
Inte stå till när jag borstar tänderna. Jag går alltid mellan två rum, hoppar upp och sätter mig på skänken bredvid handfatet och dinglar med fötterna, balanserar på ett ben eller hittar på något annat fuffens. 

Jag köper:
Två NOCCO om det finns ett erbjudande som säger att det antalet kostar mindre pengar JUST NU.

Jag borde:
Köpa en ny dator och det med detsamma. Frågan är bara vilken jag ska ha? Här senast hann jag äta upp min frukost innan dess att internet-fönstret som jag hade tänkt skulle ge mig sällskap under måltiden ens visades på skärmen, så en ny vet jag i alla fall att jag ska ha. Synd bara att teknikvärlden i dag är en djungel och jag inte är någon vidare upptäcktsresande.

Jag måste:
Ringa Tele2. Har dragit mig för att göra det så länge nu att jag knappt kommer ihåg ärendet. 

Jag vet:
Att man inte ska pilla på nagelbanden, men... 

Jag tycker:
Att pirret inför en stundande hockeysäsong var mer påtagligt förr. Har ju förstås koll på allt, truppen och resultaten och så, men det känns liksom inte likadant.

Jag tänker:
Att det är OMÖJLIGT att herrarna i The CrossFit Games cyklade 40 kalorier assault air bike på under en minut. HUR?

Jag förbrukar:
Hushållspapper till förbannelse. Vägrar att ta i någon soggig disktrasa. Min största utgift i vuxen ålder kommer förmodligen att vara det. Det och "jag köper väl med mig en kaffe då"-kaffe.

Jag lyssnar:
Mycket på Frank Ocean för tillfället. "Pilot Jones" är min favoritlåt!

Jag drömmer:
Om att jag ska komma för sent till uppropet (eller vad man nu kallar det efter att man blivit vuxen). På nätterna alltså. Det är inget jag fantiserar om och vill ska hända.

Jag längtar:
Till dagen då jag köper min första, egna lägenhet. 

Jag fasar:
Att jag en dag ska hitta en lika stor spindel i mitt rum som jag gjorde i det intill. Den var i size med min hand. Eller nu när jag tänker efter var den nog lika stor som mitt huvud - I KROPPEN!

Jag använder:
Ett läppbalsam från Burt's Bees jämt, jämt, jämt. Vet inte vad jag skulle göra utan det. (OBS! Not sponsored. I wish though.)

Jag njuter:
När jag hör kaffebryggaren bereda kaffe. Det där puttrandet, sprakandet, skvalandet. Åh!

Jag blir:
Ledsen när jag tänker på att min äldsta, men fortfarande väldigt lilla, systerson diagnosticerats med diabetes. InsuLinus ♡

Jag äter:
I skrivande stund äter jag ingenting. Kan dock villigt erkänna att det hade suttit fint med en bit färsk Hönö-kaka.

Jag dricker:
Mycket mindre vatten än vad jag borde göra, men eftersom jag inte mår dåligt av det bryr jag mig inte heller om att göra någonting åt saken. Hade jag gått omkring med konstant huvudvärk eller fått märkbart mycket sämre hy hade jag ändrat på saken med detsamma. 

Jag brukar:
Aldrig stretcha. Om jag, mot förmodan, bestämmer mig för att göra det i slutet av ett träningspass ägnar jag mer fokus på att komma på en ursäkt till att slippa undan än vad jag lägger på själva träningen. 

Jag tittar:
På Youtube. Till i höst måste jag se till att sålla bland de konton jag är inne på dagligen, så att inte vloggar och chit chat get ready with me:s tar upp all min vakna tid. Har vettigare saker jag behöver lägga den på. 

Jag läser:
"Björnstad", en bok av Fredrik Backman.

Jag vill:
Hångla.

0 kommentarer